top of page

Primeira vitoria do Ventorrillo ante un O Esteo combativo

O Ventorrillo FS vén de conseguir a súa primeira vitoria da tempada fronte O Esteo dás Pontes nun disputado encontro ante máis de douscentos espectadores. Os de Javi Leira saíron á pista conscientes de que só lles valía a vitoria se non querían desengancharse da competición ligueira. A primeira parte caracterizouse por unha presión alta por parte dos locais que dificultaba a saída do balón do equipo rival que, co paso dos minutos empezou a controlar a situación e a dispoñer de ocasións, atopándose cun gran Iván Buxía na portería local. Sen goles chegábase ao descanso. Na continuación Guillán adiantaba ao Vento no 24 de xogo e aos catro minutos Ayalita igualaba para os visitantes. Co empate a un no marcador podían chegar fantasmas do pasado no equipo local, pero sucedeu todo o contrario; en tres minutos o Ventorrillo marcou outros tres goles obra de Anxo e Andrés, este en dúas ocasións. Faltaban cinco minutos e os de Javi Leira gozaban dunha cómoda vantaxe, pero O Esteo non se deu por vencido e puxo porteiro-xogador en pista que lle permitiu meterse no partido con dous goles de Martín e Pana a dous minutos do final pero apareceu Puertas para roubar o balón e, desde propia cancha, poñer o 5-3 definitivo.

Ventorrillo FS: Iván Buxía, Anxo, Puertas, Andrés e Guillán - cinco inicial - Berto, Alberto Buxía, Isaac, Álex Ares, Jhony, Failde e Dani Gigirey.

O Esteo: Javichu, Pana, Héctor, Ayalita e Martín - cinco inicial - Rober Paz, Gago, Dani Martínez e Gerardo

Goles: 1-0 min.24: Guillán; 1-1 min.28 Ayalita; 2-1 min.34 Anxo; 3-1 min.35 Andrés; 4-1 min.36 Andrés; 4-2 min.37 Martín; 4-3 min.38 Pana; 5-3 min.39 Puertas.

Árbitros: Manuel Dans e Alfredo Castro

________________________________________________________________

Primera victoria del Ventorrillo ante un O Esteo combativo

El Ventorrillo FS viene de conseguir su primera victoria de la temporada frente O Esteo das Pontes en un disputado encuentro ante más de doscientos espectadores. Los de Javi Leira salieron a la pista conscientes de que sólo les valía la victoria si no querían desengancharse de la competición liguera. La primera parte se caracterizó por una presión alta por parte de los locales que dificultaba la salida del balón del equipo rival que, con el paso de los minutos empezó a controlar la situación y a disponer de ocasiones, encontrándose con un gran Iván Buxía en la portería local. Sin goles se llegaba al descanso. En la reanudación Guillán adelantaba al Vento en el 24 de juego y a los cuatro minutos Ayalita igualaba para los visitantes. Con el empate a uno en el marcador podían llegar fantasmas del pasado en el equipo local, pero sucedió todo lo contrario; en tres minutos el Ventorrillo marcó otros tres goles obra de Anxo y Andrés, éste en dos ocasiones. Faltaban cinco minutos y los de Javi Leira disfrutaban de una cómoda ventaja, pero O Esteo no se dio por vencido y puso portero-jugador en pista que le permitió meterse en el partido con dos goles de Martín y Pana a dos minutos del final pero apareció Puertas para robar el balón y, desde propia cancha, poner el 5-3 definitivo.

Ventorrillo FS: Iván Buxía, Anxo, Puertas, Andrés y Guillán - cinco inicial - Berto, Alberto Buxía, Isaac, Álex Ares, Jhony, Failde y Dani Gigirey.

O Esteo: Javichu, Pana, Héctor, Ayalita y Martín - cinco inicial - Rober Paz, Gago, Dani Martínez y Gerardo

Árbitros: Manuel Dans y Alfredo Castro