top of page

O Vento regresa sin puntuar de Xove

O Xove impúxose ó Ventorrillo polo resultado de 2-1 no encontro correspondente á vixésimo segunda xornada da Segunda División B de fútbol sala.

O partido tivo un dominio equilibrado, con unha parte para cada conxunto e onde os da mariña se levaron o pato a auga. Saliron os locais concentrados e con forza e isto permitiulles poñerse por diante no marcador no minuto 4, con gol de Rubén, igualando Alberto Buxía dous minutos máis tarde tras un bó control e xiro rápido. O dominio seguía sendo dos locais e no 11 Pancho subía o 2-1 no marcador, que acabaría sendo definitivo. Tras o descanso o Ventorrillo intentouno, pero os azulóns non lograban materializar as numerosas ocasións que dispuxeron na segunda metade e regresan de vacío. Ficha do partido Xove (2) : Pulido, Marcos, Mini, Rubén y Manu - cinco inicial - Keko, Nete, Gati, Souka, Bruno, Pancho y Aitor. Ventorrillo (1): Isaac, Anxo, Andrés, Failde y Jhony - cinco inicial - Buxi, Berto, Piñe, Alex y Alberto Buxía Goles: 1-0, min. 4, Rubén ; 1-1, min. 6, Alberto Buxía; 2-1, min. 11, Pancho

El Vento regresa sin puntuar de Xove El Xove se impuso al Ventorrillo por el resultado de 2-1 en el encuentro correspondiente a la vigésimo segunda jornada de la Segunda División B de fútbol sala.

El partido tuvo un dominio equilibrado, con una parte para cada conjunto y donde los de la mariña se llevaron el pato al agua. Salieron los locales concentrados y con fuerza y ello les permitió ponerse por delante en el marcador en el minuto 4, con gol de Rubén, igualando Alberto Buxía dos minutos más tarde luego de un buen control y giro rápido. El dominio seguía siendo de los locales y en el 11 Pancho subía el 2-1 en el marcador, que acabaría siendo definitivo. Tras el descanso el Ventorrillo lo intento, pero los azulones no lograban materializar las numerosas ocasiones que dispusieron en la segunda mitad y regresan de vacío. Ficha del partido Xove (2) : Pulido, Marcos, Mini, Rubén y Manu - cinco inicial - Keko, Nete, Gati, Souka, Bruno, Pancho y Aitor. Ventorrillo (1): Isaac, Anxo, Andrés, Failde y Jhony - cinco inicial - Buxi, Berto, Piñe, Alex y Alberto Buxía Goles: 1-0, min. 4, Rubén ; 1-1, min. 6, Alberto Buxía; 2-1, min. 11, Pancho